Gemengd Koor Cantabile Breda
 
soul internetversie 1.jpg

Soul

Dit jaar staat Gemengd koor Cantabile 20 jaar onder de bezielende leiding van Ad van Unen, een dirigent die steeds op zoek is naar niet alledaags repertoire en naar bijzondere wijzen van uitvoering. 

Onder de naam SOUL zal Cantabile op 3 juni a.s. een concert geven met vier bijzondere werken van 20e eeuwse componisten. Uitgevoerd worden het titelstuk “Dark night of the soul” van Ola Gjeilo, drie Negro Spirituals van Michael Tippett, de “Stimmen der Natur” van Alfred Schnittke en tot slot de “Mirror of Perfection” van Richard Blackford. De composities zijn zeer uiteenlopend van karakter en worden in verschillende samenstellingen uitgevoerd waardoor het programma verrassend afwisselend is.

Voor dit concert is samenwerking gevonden met Camera Musicorum Bredana (o.l.v. Tijmen Wehlburg) aangevuld met piano, harp, slagwerk en 3 hoorns, en het Stedelijk Jeugdkoor Breda (o.l.v. Lucie Hillen). Sopraan Elise van Es en bariton Noël Casteleyn zullen de solo’s vertolken.

Wij nodigen u van harte uit dit concert te komen bijwonen op zondag 3 juni a.s. om 17u in de Willibrorduskerk in Teteringen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd….

Kaarten à € 15,- (kinderen tot 12 jaar gratis en scholieren tot 18 jaar € 7,50) zijn verkrijgbaar bij de VVV, de Vrije Boekhandel en Van Kemenade en Hollaers, of via dit bestelformulier.

 

Klik op de afbeelding om hem groter te bekijken.

Welkom op de website van Gemengd Koor Cantabile Breda

Cantabile Breda is een groot gemengd koor dat oudere of nieuwere klassieke werken uitvoert. Het koor streeft naar een hoog niveau.

Concertagenda

Koorreis 2019

De website van de koorreis 2019 vindt u hier.

Word Vriend van Gemengd Koor Cantabile

Gemengd Koor Cantabile wil graag zijn Vrienden leren kennen. Voor een minimale bijdrage van 10 euro bent u al Vriend van Cantabile. Samen maken we het mogelijk om bijzonder koorrepertoire ten gehore te blijven brengen.
Uw vriendschap is voor ons onmisbaar.

Voordelen voor Vrienden van Cantabile:

  • twee gereserveerde goede zitplaatsen (toegangskaartjes eigen rek.)
  • in de aanloop naar een concert een toelichting op het programma/een componist bijwonen
  • exclusief voor Vrienden bijwoning van een openbare repetitie
  • vroegtijdig informatie over waar en wanneer een concert plaatsvindt en wanneer de kaartverkoop start.

U vindt het aanmeldingsformulier hier.