Gemengd Koor Cantabile Breda
 
Dirigent Ad van Unen

Dirigent Ad van Unen

Ad van Unen, muziekdocent en dirigent te Breda en Delft. Artistiek leider van Gemengd Koor Cantabile Breda (laureaat van het Nederlandse Koren Festival 2010), Koor en Orkest van het Stanislascollege Delft en de projectgroepen Qui Vive en Personare.

Hij studeerde aan de Pedagogische Academie te Breda en het Brabants Conservatorium in Tilburg (schoolmuziek B) en behaalde hij het staatsexamen Orgel. Ad van Unen dirigeerde Nederlandse premières van o.a. Richard Blackford, Richard Einhorn, Mikis Theodorakis, Takis Sideris, Quirijn Calis en Daan Manneke. Hij maakte met bovenstaande gezelschappen concertreizen naar België, Frankrijk, Spanje, Duitsland, Italië, Kroatië, Griekenland en China. Begin 2010 werd Ad van Unen benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Welkom op de website van Gemengd Koor Cantabile Breda

Cantabile Breda is een groot gemengd koor dat oudere of nieuwere klassieke werken uitvoert. Het koor streeft naar een hoog niveau.

Concertagenda

Koorreis 2019

De website van de koorreis 2019 vindt u hier.

Word Vriend van Gemengd Koor Cantabile

Gemengd Koor Cantabile wil graag zijn Vrienden leren kennen. Voor een minimale bijdrage van 10 euro bent u al Vriend van Cantabile. Samen maken we het mogelijk om bijzonder koorrepertoire ten gehore te blijven brengen.
Uw vriendschap is voor ons onmisbaar.

Voordelen voor Vrienden van Cantabile:

  • twee gereserveerde goede zitplaatsen (toegangskaartjes eigen rek.)
  • in de aanloop naar een concert een toelichting op het programma/een componist bijwonen
  • exclusief voor Vrienden bijwoning van een openbare repetitie
  • vroegtijdig informatie over waar en wanneer een concert plaatsvindt en wanneer de kaartverkoop start.

U vindt het aanmeldingsformulier hier.