UITLEG SPONSORKLIKS --> kleine moeite, groot plezier!

Met SponsorKliks kun je zelf een financiële bijdrage leveren aan Gemengd koor Cantabile Breda, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel - bij wijze van spreken - online een pizza via Thuisbezorgd en Gemengd koor Cantabile Breda ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking en Expedia doen hier aan mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar Gemengd koor Cantabile Breda.
En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je Gemengd koor Cantabile Breda ook GRATIS sponsoren?
Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKliks pagina van Gemengd koor Cantabile Breda. Voor jou een kleine moeite, voor Gemengd koor Cantabile Breda zijn het directe inkomsten. Je kunt hiervoor klikken op de banner op onze website of rechtstreeks naar www.sponsorkliks.com gaan. Klik vervolgens op het logo van de winkel.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.
75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van Gemengd koor Cantabile Breda. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert Gemengd koor Cantabile Breda hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken

In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch Gemengd koor Cantabile Breda weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Gemengd koor Cantabile Breda is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.
Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via SponsorKliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert Gemengd koor Cantabile Breda niets op.

GA HIER DIRECT NAAR DE WEBSITE VAN JE KEUZE